shopping-cart 0
Înregistrare

Înregistreaza-te și cumperi mai repede și mai simplu. Beneficiezi de oferte promoționale exclusive clientilor inregistrați.16

Mar

Tapetul uni - o metodă de decorare universală

Tapetul monocolor este considerat pe bună dreptate un material universal destinat ambientării unei anumite încăperi. Un design care nu este supraîncărcat cu detalii inutile și accente mereu va arăta proaspăt, elegant și spațios, astfel că tapet uni este o soluție cu care nu veți da greș niciodată și care se bucură de tot mai multă popularitate.

Printre cele mai importante avantaje ale acestuia se numără:

- extinderea vizuală a interiorului;

- corectarea formei spațiului;

- mascarea defectelor pereților;

- posibilitatea de decorare ulterioară a pereților cu fotografii, tablouri, panouri;

- posibilitatea achiziționării oricărui stil de mobilier.

Alegând tapetul pe suport nețesut sau de vinil, peretele va avea un aspect rafinat. Pe lângă aceasta, textura în relief inerentă tapetului va accentua și mai mult stilul unic al interiorului. Nici o opțiune de decorare nu se compară cu tapetul, întrucât acesta creează o atmosferă caldă, plăcută și confortabilă în orice încăpere.

Un tapet ales corect poate fi asortat cu absolut orice stil de interior, însă sunt câteva reguli de bază care vă vor ajuta să vă orientați în sortimentul bogat prezentat în ziua de azi pe piața din România:

- nuanțele de tapet precum alb, bej, gri și fistic vor fi adecvate atunci când decorați camere într-un stil minimalist sau hi-tech;
- nuanțele cu culori calde se potrivesc pentru decorarea pereților în stilul Provence;
- tapetul cu culori aprinse se folosește de regulă pentru a crea un interior oriental;
- nuanțele restricționate, precum bordo, maro și alb se vor armoniza perfect într-un interior clasic.

Dacă doriți să creați ambiente elegante și, totodată, confortabile, optați pentru tapetul uni. La MallDeco găsiți cea mai variată gamă de texturi și culori pentru orice preferință! Vă așteptăm cu drag!

Descarcă ghid practic cum sa alegi tapetul pentru locuința ta

Descarcați ghidul și beneficiați de 5% reducere la prima comandă (codul îl primiți în email) Vă abonați automat la newsletter nostru unde vom expedia sfaturi utile și promoțiile active.